Barion Pixel

3000 dollárba kerül Steve Aoki ravereknek készült órája

Pál Attila Márk

2021.07.17.

1.5 perc

A világhírű amerikai-japán DJ szerint az átszámolva nagyjából 920 000 forint értékű dizájner óra a világító számlapjával tökéletes helyettesítője a fesztiválokon és rave bulikon alapvetésnek számító hasonló tulajdonságokkal bíró, különböző színállásokban pompázó pattintható rudaknak.

A saját tervezésű órát Steve Aoki a Bulgari divatházzal együttműködve alkotta meg. Ez nem is annyira meglepő, ha végigtekintünk a Magyarországra is rendszeresen ellátogató DJ-isten covid előtti ténykedésén. Az évente nagyjából 200 showt lenyomó elektro-veterán 2020 januárjában a Tic Tac kreatív direktora lett, miközben volt ideje elindítani edzős applikációját és kajaszállítós vállalkozását a Pizzaokit. Azt se felejtsük el megemlíteni, hogy a magasművészetekből is igyekszik kivenni a részét, ugyanis ha minden jól megy, akkor idén bemutatja a Mozart családról készült musicaljét is a New York-i Carnegie Hallban.

Na de kanyarodjunk vissza a szuperluxi partiórára, amiről az allábiakat nyilatkozta Aoki: „A Bulgari művészet. Bizonyos márkák képesek olyan örökségeket felhalmozni, melyeknek értéke sohasem csökken. Én egy gyűjtő vagyok, fizikai valójában is gyűjtöm az alkotásokat, de az NFT-ben is benne vagyok! A Bulgariban megvan a prémium érzés. Van története és kultúrája. Rengeteg időbe ás munkába tellik mesterévé vállni a területednek és eljutni idáig. A Bulgari pont ilyen, csúcskaliberű cég, így megtiszteltetés velük dolgozni.”

Ha szeretnél egy kicsit többet megtudni Aoki és a Bulgari együttműködéséről, valamint a frissen bemutatott órákról, akkor kattints és olvasd el a Bloomberg ide vonatkozó mini interjúját.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Alien Workshop: UFO-k Ohióból

Ördögök az angyalok városában: varrios, a latino bandák

Japoneros – Chicano szubkultúra Japánban

Japán, ha partizik – a bizarr bazár, ami sosem zár be

Variációk egy témára: a legendás Reebok Mobius-sorozat

Az Új Jazz, avagy a Freshjive-sztori