Barion Pixel

Az edző síelni visz a múltba – becsúszott a Coach legújabb téli kapszula kollekciója

Benedek Csanád

2021.12.07.

1.5 perc

Az „edző” pályára lép az ünnepi szezonban. A Coach márka nyarat idéző téli kollekciója gazdag hippiknek.

Az amerikai luxusmárka, a Coach bemutatta téli „Ski” kollekcióját, amely egyben a hetvenes éveket idéző nosztalgikus termékcsalád lett.

A kampány főszereplője a White Lotus színésznője, Brittany O’Grady, a TikTok sztár Wisdom Kaye, valamint Tiffany Guo és Mia Regan modellek.

Vintage Funky Flava, avagy síelés a vattacukron.
“A Coach Skit a téli kalandok és a holnap lehetőségei ihlették. Örömteli és egyben nosztalgikus érzés az amerikai sportruházat merész és színes nyelvezetével újragondolni az örökségünket.” – mondta Stuart Vevers a Coach kreatív igazgatója.

Értem a tervező optimizmusát, aki 150 dolláros sapit és 1500 dolláros kabátokat vásárol, annak felhőtlen a jövőképe az élet sípályáján. Ők tudnak csúszni felfelé is.

Mi tettek a dizájner kávéjába, merül fel a kérdés? Az amerikai nagyvárosi szlengben a ski/síelés a kokain csíkok felszipkázását jelenti. Ennek ellenére inkább LSD tripre hajaz a kollekció. Ezt sejteti az is, hogy a Coach „Snow City” néven egy digitális játékkal is előrukkolt, ahol a játékosok a havas New York utcáin versenyezhetnek „Coach Holiday” téli kisállatként, gyűjtve a „szeretetet”, amelyet megoszthatnak barátaikkal – amelyet a „Give A Little Love” ihlettett.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Alien Workshop: UFO-k Ohióból

Ördögök az angyalok városában: varrios, a latino bandák

Japoneros – Chicano szubkultúra Japánban

Japán, ha partizik – a bizarr bazár, ami sosem zár be

Variációk egy témára: a legendás Reebok Mobius-sorozat

Az Új Jazz, avagy a Freshjive-sztori