Barion Pixel

Elkapkodták és azóta is sold out: Egy órán belül nem volt a Little Big X Crocs papucsaiból

Halusitz Hajnalka

2021.06.29.

1.5 perc

Korábban a Hypebeast is megírta az év egyik legextrémebb kollaborációját, ami az orosz rave banda és a már-már ikonikus papucsmárka együttműködéséből jött létre. A jelek szerint óriási érdeklődéssel várták a rajongók a szegecses rózsaszín és fekete klumpákat, az 1 hete megjelent kollekció darabjait szinte rögtön elkapkodták és azóta sem kaphatóak.

A hatalmas roham egy időre kinyírta Little Big hivatalos merch oldalát, ahol 1 órán belül minden darab elfogyott Oroszországban és Európában, ezért Instagram posztban bejelentették, még néhány pár lábbelit feltettek, aki kapja marja alapon.

Az 1 hete piacra dobott termékeket jelenleg sem a Crocs weboldalán, sem a már említett merch shopban nem lehet megvásárolni készlethiány miatt. Jómagam is vadászüzemmódba kapcsoltam azóta, de sajnos nem jártam sikerrel. Szemfülesebbek pásztázhatják még az Ebay -t, elvétve ott is akadnak eladó darabok, legtöbbször mindössze az eredeti árának dupláját kell érte kipengetni.

Érdekesség, hogy a kollekció nem csak limitált, de kissé exkluzív is volt, kizárólag Európában, Oroszországban, Kínában, Japánban és Koreában volt elérhető, így például az amerikai rajongók erről most csúnyán lecsúsztak. Arról, hogy mikor töltik fel a készleteket (már ha lesz ilyen) egyelőre nincs információ.

Az itt-ott szegecses lábbelik egyébként hűen tükrözik a banda szellemiségét, erről korábban a zenekar frontembere, Ilya Prusikin nyilatkozott:
Mindig is punk-rock zenészek voltunk, ugyanakkor szeretjük a rave zenét is. Amit csinálunk az egy új zenei paradigma, és ezt mindenünk hűen tükrözi: a dalaink, az imázsunk, a videoklipjeink. Nagyon örülünk ennek a kollaborációnak a Crocsszal, ami pontosan megmutatja a Little Big lényegét, és reméljük, hogy a rajongóink is imádni fogják.”

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

A hiphop fejek kedvence, avagy a Kangol és a hiphop összeborulása

Adidas – Nike párharca, és a nagy kérdés: a futottak még vajon lefutják a nagy márkákat?

Deus és egyéb machinációk: A Deus Ex Machina igaz története

Igazi szupersztárt csinált a Run DMC az Adidas Superstar lépőkből

A bomba bomber nyomában

Az indonéz cyberpunk Vespa-kultúra