Barion Pixel

Hallgasd meg, ahogy Tony Hawk punk rockot énekel

Marton Kamilla

2021.06.08.

0.5 perc

Ha azt hitted, hogy Tony Hawk ennél már úgy sem lehet coolabb arc, akkor tévedtél. Ezúttal a Punk Rock Karaoke-val készített egy közös feldolgozást, melyben a The Jam 1977-es In The City című számát énekelte el.

A Punk Rock Karaoke nevű produkciót Stan Lee, a The Dickies gitárosa, Greg Hetson, a Bad Religion, a Circle Jerks és a Redd Kross gitárosa, Darrin Pfeiffer a Goldfinger és a Sum41 dobosa és Randy Bradbury, a Pennywise basszusgitárosa hozta létre, és azóta olyan hírességekkel énelkeltettek feldolgozásokat, mint Talli Osborne, Moby vagy Milo.

Az ikonikus gördeszkás egyébként nem először énekelt kamerák előtt, hiszen szerepelt már a James Corden-féle Carpool Karaoke-ban is, ahol a snowboard olimpikon Shaun White-tal és a szörflegenda Kelly Slaterrel utazták körbe Los Angelest, 2020-ban pedig részt vett az amerikai The Masked Singer (itthon Álarcos énekesként ismerjük ezt a műsort) című vetélkedőn, ahol elefántnak öltözve énekelte el a The Cure-tól a Friday I’m In Love című számot.

Tony nap, mint nap meghazudtolja a korát, és mindig képes újat mutatni. Ebben a cikkükben összeszedtük, hogy mi a titka a mai napig tartó relevanciájának.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Elfeledett kincsek: The Baby Huey Story

Nujabes: szürke eminenciás a színes zenék mögött

Crip walk!? Nem tánc, hanem életforma!

Yellowman útja az árvaháztól a dancehall trónjáig

MC Jeges Vanília, akit nem lehet komolyan venni, de nem lehet nem szeretni

J Dilla – egy zenei fenomén örök ragyogása