Barion Pixel

Körömlakkcéget alapított Lil Yachty a nemek közötti egyenlőség jegyében

Pál Attila Márk

2021.05.04.

1 perc

Crete Co névvel alapított körömlakkcéget Lil Yachty. A szokatlan lépést az önelfogadás és az önmegvalosítás jegyében tette meg.

„Szeretném bemutatni az új körömlakk cégemet a @crete__co -t. Az első színek május 21-én droppolnak, mindenki számára! Neked, és nem nekik!” – így hangzott elég nyers fordításban a még mindig csak 23 éves rapper hírrel kapcsolatos tweetje.

Aki ismeri Yachty munkásságát, azt biztosan nem lepi meg a bejelentése, hiszen ő maga is többször jelent meg festett körmökkel a művészi szabadság jegyében.

Egészen addig, amíg valaki a saját önkifejezésével nem sért meg másokat, el kell fogadni a döntésüket. Soha semmilyen esetben nem szabad valakit azért büntetni, mert önmagát adja.” – nyilatkozta azzal az esettel kapcsolatban, amikor a 17 éves texasi Trevor Wilkinsont hátrányos megkülönböztetés érte azért, mert kifestett körmökkel jelent meg az iskolában.

A körömlakkjaival kapcsolatban megemlítette még, hogy teljesen uniszex a felhozatal, de nagyon szeretné, ha többségében férfiak használnák majd azért, hogy ezáltal is jobban érezzék önmagukat a bőrükben.

A körömlakk-trend egyébként begyűrűzni látszik az amerikai hiphopba, miután Lil Pump is felszólalt már a férfi körömlakkok mellett, illetve Machine Gun Kelly is bemutatta körömlakk kollekcióját.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

A hiphop fejek kedvence, avagy a Kangol és a hiphop összeborulása

Adidas – Nike párharca, és a nagy kérdés: a futottak még vajon lefutják a nagy márkákat?

Deus és egyéb machinációk: A Deus Ex Machina igaz története

Igazi szupersztárt csinált a Run DMC az Adidas Superstar lépőkből

A bomba bomber nyomában

Az indonéz cyberpunk Vespa-kultúra