Barion Pixel

Nyári kapszulakollekcióval tért vissza a Pinetime

Pál Attila Márk

2021.07.10.

1 perc

Két év hallgatás után egy örömteli hírrel törte meg a csendet kedvenc magyar snowboard márkánk, a Pinetime. A budapesti központú márka egy nyári kapszulakollekcióval jelenti, hogy felébredt az elnyújtott téli álmából.

Mi fán terem a Pinetime?
Természetesen egy fenyőfán, ami minden egyes Pinetime terméken ott díszeleg valahol, kreatívan elrejtve.
Ez a fenyőfa főként az alapítók snowboardos múltjával vág egybe, de ahogy az a Hype&Hypernek adott interjúból kiderül, a logó egyben ruhadarabjaik örökzöld mivoltát is tükrözi, ami egyszerre utal a termékeik időtlenségére és a felelősségteljes gyártásra.

A készítők elmondása szerint a márka különlegessége, hogy egyedülálló módon ötvözi a technikai sportruházatok funkcionalitását a streetwear világ stílusérzékenységével. Ez azt jelenti, hogy egy Pinetime felsőben ugyanúgy jól fogod magad érezni a hegyen sportolás közben, mint egy átmulatott éjszakán a városban.

Mint az a fenti interjúból is kiderül, az alapítóknak nem áll szándékában megreformálni a ruhagyártást, ugyanakkor fontosnak tartják, hogy a Pinetime szembe menjen a fast fashion elveivel, és minőségi termékeikkel a tudatos vásárlásra bíztassák vásárlóikat. Ebben pedig az egyedülálló szabásminták, a gondosan megválogatott alapanyagok, és többfunkciós termékeik segítik őket.

Az ébredezést jelentő kollekcióban egyelőre kapucnis és környakú pulóverek,
valamint a korábbi best seller darabok kaptak helyet, ugyanis a teljes erőbedobással
történő visszatérést stílszerűen a 2021/2022-es téli szezonre időzítették a srácok.

Nézzetek rá a Pinetime kínálatára a hivatalos weboldalukon, vagy ismerkedjetek meg a márkával elsőkézből a Facebook-oldalukon!

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

A hiphop fejek kedvence, avagy a Kangol és a hiphop összeborulása

Adidas – Nike párharca, és a nagy kérdés: a futottak még vajon lefutják a nagy márkákat?

Deus és egyéb machinációk: A Deus Ex Machina igaz története

Igazi szupersztárt csinált a Run DMC az Adidas Superstar lépőkből

A bomba bomber nyomában

Az indonéz cyberpunk Vespa-kultúra