Barion Pixel

Travis Scott és Kim Jones a Dior a 2022-es férfi kollekciójában

Halusitz Hajnalka

2021.06.25.

0.5 perc

Egy forró nyári délelőtt a Dior bejelentett valamit, amire senki sem számított: közös kollekciót dob piacra Travis Scottal és Kim Jones-szal. A duó hivatalosan is összeállt a francia luxusdivatház 2022-es nyári férfikollekciójának megtervezésére – írja a Hypebeast.

A közlemény azért okozott nagy meglepetést, mert a Dior most először készített közös ruhakollekciót zenésszel. A márka egyébként előszeretettel működik együtt más művészekkel is, ott van például Daniel Arsham, Shawn Stussy vagy éppen Kim Jones, aki már korábban is kooperált a divatcéggel a 2020-2021-es téli kollekcióban.

A hivatalos bejelentés előtt nemsokkal Párizsban egy fotós elcsípte Travist egy barna kabátban és egy fehér pólóban, ami egy lehetséges együttműködés jeleit mutatta a zenész és a francia divatház között.
Ezután természetesen rögtön megindult a találgatás, hogy vajon egy közelgő kollaboráció készülődik-e, vagy egyedi, Travis számára készült ruhadarabokról van-e szó. Akik arra szavaztak, hogy kollab közeleg, most vegyenek egy lottószelvényt, ugyanis 2022-ben piacra dobják a Travis Scott & Kim Jones X Dior kollekcióját!

A közlemény azért okozott nagy meglepetést, mert a Dior most először készített közös ruhakollekciót zenésszel.

A szezonális ruhadarabokat az alábbiakban láthatjátok.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Alien Workshop: UFO-k Ohióból

Ördögök az angyalok városában: varrios, a latino bandák

Japoneros – Chicano szubkultúra Japánban

Japán, ha partizik – a bizarr bazár, ami sosem zár be

Variációk egy témára: a legendás Reebok Mobius-sorozat

Az Új Jazz, avagy a Freshjive-sztori