Barion Pixel

Húsgolyó illatú gyertyát dob piacra az IKEA

Halusitz Hajnalka

2021.08.04.

1 perc

Az amerikai IKEA FAMILY program 10 éves évfordulójára egy igazán különleges meglepetést talált ki a svéd bútormágnás üzletlánc, és megalkották az IKEA élményt egyetlen illatgyertyában, ami még Gwyneth Paltrow vagina illatú szerzeményén is túltesz.

Ha magamból indulok ki, ahányszor megfordulok az IKEA-ban két dolgot biztosan vásárolok:

Illatgyertyát és húsgolyót.

A méltán híres fogás illatáról már csak azért is zseniális gyertyát készíteni, mert azt a rituális húsgolyó evést idézi fel, ami tulajdonképpen az igazi IKEA vásárlási élmény. A vásárlás, mint olyan sok embernek terhes lehet, míg másoknak szívüknek kedves családi program, amit az áruházlánc így egyenesen a nappaliba csempész be.

Az IKEA mindig igyekszik vásárlóit kreatív és környezetbarát módon vásárlásra ösztönözni. Nemrég a magyar újságok is arról cikkeztek, hogy a svéd cég Bécs belvárosában nyit autómentes áruházat. A koncepció lényege, hogy helyben olyan termékek megvásárlására lesz lehetőség, amit gyalogosan vagy biciklivel könnyen lehet szállítani, ezen felül a vásárlás folyamatában nagy szerepe lesz az okostelefonnak is.

A Hypebeast információ szerint A HUVUDROLL elnevezésű gyertyát egyelőre csak Amerikában lehet majd beszerezni augusztus 6-22. között, arról még nincs információ, hogy a világ többi részén mikor lesz lehetőség megvásárolni.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Geezer Butler: Bölcsőtől a Black Sabbathig

Tintin és Lovecraft: egy őrült skót elméjében

Herakut: kettőn áll a vásár, avagy graffitis love story!

Jay Adams: az OG definíciója

Kölyköd voltam: doksi a Kölykök című filmről

Chopper rap: gyorsabb a gondolatnál