Barion Pixel

Itt az új Vans-film!

4BRO

2021.10.18.

1 perc

A 45 perces ‘Nice To See You’-t Greg Hunt jegyzi. A los angelesi rendezőnek egyébiránt a 2015-ben megjelent Vans Propellert is köszönhetjük, továbbá annak idején a DC videót, valamint az Alien Workshop Mind Fieldjét tette felejthetetlenné számunkra.

A film külön érdekessége, hogy ez az első Vans videó, ami nem kifejezetten a gördeszkázás epicentrumára, az USA-ra fókuszál, hiszen egyfelől a társrendezőkön (Tommy Zhao, Shari White, Paul Labadie, MaxPack, George Kousoulis, Daniel Dent, Kyota Kamei) keresztül a globális Vans közösség képviselteti magát, ezáltal kifejezésre juttatva az összetartozás és a szolidaritás eszmeiségét, amely a deszkás közösségeket világszerte összeköti – hovatartozástól függetlenül.

Másrészről a filmben szereplő deszkások névsorára is igazolja az alkotás földrészeken és kultúrákon átívelő mivoltát: Adelaide Norris, Alexey Krasniy, Breana Geering, Chima Ferguson, Daiki Hoshino, Diego Todd, Digby Luxton, Dustin Henry, Etienne Gagne, Nick Michel, Notis Aggelis, Pedro Delfino, Rio Morishige, Ronnie Sandoval, Shogo Zama, Simon Zuzic, Una Farrar, Wang Guohua.

Ebben a filmben minden benne van, amiről a gördeszkázás szól:
barátok, szép idők és persze jó trükkök!

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

STAX kiadó, ahol a lélek zenéje született

Primal: a bennünk élő ősember

Urotsukidōji, a tiltott gyümölcs. Csakis elvetemülteknek!

Summer of Soul: a fekete Woodstock

Scavengers Reign: élni és élősködni hagyni

80 Blocks from Tiffany’s: Bronx, az Isten háta mögött, ahol az ördög nem alszik