Barion Pixel

Közös sminkkollekciót készít a My Chemical Romance és a HipDot

Halusitz Hajnalka

2021.07.20.

1 perc

Az amerikai sminkmárka, a HipDot Twitteren jelentette be második kollabját a zenekarral, a rajongók legnagyobb örömére, amit ezúttal a 2010-es Danger Days: True Life Of The Fabulous Killjoys albumuk ihletett.

Az Alternative Press információ szerint a kollekció tartalmaz egy szemhéjpúder palettát, dupla szemhéjtust, primert és 4 szájfény szettet. A Danger Days korszaknak megfelelően a színvilág elég extrém lesz: a neon pinktől egészen a csillogós türkizkékig találhatóak meg rajta a színek és minden darab dizájnjába beleszővik az album borítón található pók elemet is.

A kollekció különlegessége, hogy a 4 lip kit egy-egy bandatag karakterét jeleníti meg a fent említett korszakból. Mikey Way a piros „Kobra Kid”, Gerard Way a sárga „Party Poison”, Frank Iero az ezüst „Fun Ghoul” és Ray Toro a kék „Jet Star” színárnyalat megszemélyesítője.

Minden darab természetesen vegán és állatkísérlet mentes, ahogyan az egy ekkora márkától el is várható. A kollekciót július 22-től lehet előrendelni a HipDot oldalán, aminek teljes ára 98 dollár körül mozog majd.

Nem ez a MCR és a HipDot első együttműködése sminktéren, korábban már kiadtak egy teljes készletet, amit a zenekar Three Cheers For Sweet Revenge albumának korszaka ihletett meg és szinte azonnal elkelt belőle az összes darab. Az új kollaborációhoz is nagy reményeket fűznek majd, és ezúttal az előző drop tanulságai levonva az előfoglaló rendszer bevezetésével biztosítják a rajongóknak, hogy mindenki hozzájusson a limitált kiadású cuccokhoz.

Legutóbb Lil Yachty is kipróbálta magát a szépségiparban, erről korábban itt írtunk.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Alien Workshop: UFO-k Ohióból

Ördögök az angyalok városában: varrios, a latino bandák

Japoneros – Chicano szubkultúra Japánban

Japán, ha partizik – a bizarr bazár, ami sosem zár be

Variációk egy témára: a legendás Reebok Mobius-sorozat

Az Új Jazz, avagy a Freshjive-sztori