Barion Pixel

Open Minded, a Vogue 4 részes minisorozata:
szorongás, pánikbetegség és amit érdemes tudnod róla

Halusitz Hajnalka

2021.07.19.

0.5 perc

Manapság rengetegen küzdenek szorongással a világon, lehet, hogy a hozzád közelállók is, akik a társadalmi megbélyegzéstől félve nem merik felvállalni, mivel néznek szembe nap mint nap. A Vogue Youtube csatornája ezt megelégelve remek kezdeményezéssel állt elő: egy 4 részes minisorozatot készítettek az egyik leggyakoribb mentális problémáról.

Az Open Minded című sorozat arca és egyik interjú alanya nem más, mint Kendall Jenner, aki bizony kiskora óta szintén szorongással küzd, erről pedig bővebben is mesél a néhány perces felvételeken. Minden rész egy szorongás típus vagy valamely ahhoz kapcsolódó téma köré épül, amiről Kendall részenként egy-egy szakemberrel beszélget. Többek között szó esik arról, hogyan segíthetsz másoknak ezzel a problémával, hogy hogyan hat a social media függőség a gondolatokra, vagy éppen milyen trükkökkel tudsz csillapítani egy esetleges pánikrohamot.

A Vogue célja a sorozattal az volt, hogy felhívja a figyelmet a mentális egészség fontosságára, és hogy mindenki, aki hasonló problémákkal néz szembe, érezze és tudja, egyáltalán nincs egyedül, ehhez pedig a híres modell a tetemes médiabefolyásával tökéletes választásnak bizonyult.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Hogy kerül a majom a gördeszkára?

Hollywood vs. Hollyweed, avagy a marihuána útja a filmvásznon

Killafornia, Murder Mountain: a füves hegyek rejtélye

2023 legjobb animációs filmjei – Kutyáknak és olaszoknak megnézni tilos!

Hood, Robin nélkül: 10+1 gettófilm a javából

Tökizmus, vagy amit akartok