Barion Pixel

Perelné a Pornhubot a Louvre a projekt miatt, melyben Cicciolina és Asa Akira is szerepel

Marton Kamilla

2021.07.21.

2 perc

A Pornhub legújabb, Classic Nudes nevű projektje arra hívja fel a nézői figyelmét, hogy az oldalukon kívül is találják meg a meztelenség és a szex művészi oldalát. A Louvre egyike azoknak a múzeumoknak, amelyekre a Pornhub hivatkozott a projekt során, így a múzeum most hivatalos pert indít az oldal ellen.

„A Pornhub már hallott az ügyvédeink felől. Arra számítunk, hogy leszedik végre ezeket a tartalmakat” – nyilatkozta a Louvre szóvivője.

Az Uffizi munkatársa szerint senki nem adott engedélyt az oldalnak, hogy felhasználja ezeket a műveket, és Olaszországban a kulturális örökség kódexe előírja, hogy a múzeumok képeinek kereskedelmi célú felhasználásához engedélyre lett volna szükség, melyet ebben az esetben aligha adtak volna ki – írja a Hypebeast.

A felnőtt tartalmakat szolgáltató platform célja a Classic Nudes projekttel elsősorban az lenne, hogy ösztönözze felhasználóit arra, hogy látogassanak el a világ leghíresebb múzeumaiba, mint a Louvre (Franciaország), a MET (USA), a Prado (Spanyolország), az Uffizi Gallery (Olaszország) és a The National Gallery (Egyesült Királyság), és élvezzék a történelem leghíresebb erotikus festményeit.

A Classic Nudes bemutatkozó videójában a magyar származású felnőttfilm legenda, Cicciolina ismerteti a projektet, amely a phclassicnudes.com nevű oldalon elérhető.

„Mert a pornót talán nem tekintik művészetnek, de egyes művek
mindenképpen tekinthetőek pornónak” – hangzik el a videóban.

Cicciolina szereplése mellett a projektben részt vesz a Pornhub nagykövete Asa Akira is, aki orális leckét ad harminc erotikus festményről. A projekt fontos szereplője még az amatőr házaspár, a MySweetApple is, aki Jan Gossaert, Edgar Degas, Gustave Courbet, Francisco de Goya és François Boucher műveit kelti életre videóiban.

„Amikor az emberek végre visszatérnek a Louvre-ba vagy a MET-be, akkor csak megnyitják a Classic Nudesot, és én leszek a túravezetőjük. Itt az ideje véget vetni az unalmas útmutatóknak és élvezni ezeknek a remek erotikus műveknek minden egyes ecsetvonását velem” – mondta Asa Akira.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Bukowski: a jólelkű rossz arcú

„Azért a víz az úr!” – a Laird Hamilton-sztori

Davide Bonazzi: kortárs talján grafika nagybetűvel

Magyar punkok, akik bevették a világot

Urotsukidōji, a tiltott gyümölcs. Csakis elvetemülteknek!

A hiphop fejek kedvence, avagy a Kangol és a hiphop összeborulása