Barion Pixel

Sehol a béke és a szeretet – megjelent a Woodstock 99’ előzetese

Halusitz Hajnalka

2021.07.09.

1 perc

Az HBO hivatalosan is kiadta a Woodstock 99’ Peace, Love, and Rage című dokumentumfilm előzetesét, ami bemutatja az 1999-ben megrendezett Woodstock Fesztivál katasztrófájának történetét.

Hőség, zavargások és szennyvíz, sokan így emlékeznek vissza a fesztiválra, amiről csak úgy tartják „a nap, amikor a zene meghalt”. A Rolling Stone magazin néhány évvel ezelőtt összeszedte azokat a dolgokat és eseményeket, amik a több százezer dühös, frusztrált ember összezárásának tragikus következményei lettek, így a fesztivál egy életre beírta magát a történelembe, negatív értelemben.

A dokumentumfilmben a történteket az eredeti és a 99-es fesztivál szervezésében is részt vevő Michael Lang mellett kritikusok és szakértők kommentálják, és elsőkézből olyan zenészek beszámolóit is meghallgathatjuk, akik anno felléptek az ominózus fesztiválon, köztük Jonathan Davis, a Korn frontembere, Moby, a The Offspring és sokan mások.

A premier július 23-án lesz, a filmet pedig az HBO és az HBO Maxon lehet majd megnézni.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Hogy kerül a majom a gördeszkára?

Hollywood vs. Hollyweed, avagy a marihuána útja a filmvásznon

Killafornia, Murder Mountain: a füves hegyek rejtélye

2023 legjobb animációs filmjei – Kutyáknak és olaszoknak megnézni tilos!

Hood, Robin nélkül: 10+1 gettófilm a javából

Tökizmus, vagy amit akartok