Barion Pixel

Thrasher x Supreme: újra összeállt a két ikonikus deszkás brand

Marton Kamilla

2021.09.22.

0.5 perc

4 év után ismét összeállt a világ két talán legismertebb gördeszkás márkája, a Thrasher és a Supreme, hogy egy közös kollekcióval indítsák az őszt.

A Supreme az instagram oldalán jelentette be a Thrasherrel való együttműködést, és azt is megosztotta, hogy a felhozatal tartalmaz varsity dzsekiket, pulóvereket, kapucnis pulcsikat, pólókat, farmerokat, melegítőket és 6-panel sapkát is.

A ruhákon főként a klasszikus Thrasher felirat és a pentagram logó, illetve a Supreme felirat köszön vissza. A kollekció egyik legkiemelkedőbb mintája egy képernyőfotó az 1999-ben kiadott Thrasher Presents Skate and Destroy című gördeszkás játékból, melyet pólókra és pulóverekre is rányomtattak.

A szettek szeptember 23-tól lesznek elérhetőek a Supreme hivatalos webshopján.

A Supreme egyébként hozott még izgalmas témákat az őszi kollekcióba, ilyen például a közös projektjük a The Crow-val, az 1989-ben megjelent képregénysorozattal, melyből később a legendás Holló című film is készült Brandon Lee főszereplésével.

Itt a teljes kollekció, képek: https://hypebeast.com/2021/9/thrasher-supreme-fall-2021-collaboration-release-info

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

A hiphop fejek kedvence, avagy a Kangol és a hiphop összeborulása

Adidas – Nike párharca, és a nagy kérdés: a futottak még vajon lefutják a nagy márkákat?

Deus és egyéb machinációk: A Deus Ex Machina igaz története

Igazi szupersztárt csinált a Run DMC az Adidas Superstar lépőkből

A bomba bomber nyomában

Az indonéz cyberpunk Vespa-kultúra