Barion Pixel

30 éves a Death Row: virtuális múzeummal ünnepel a legendás gengszter rap kiadó

Pál Attila Márk

2021.05.14.

1 perc

Tovább folytatja az ünneplést Suge Knight és Dr. Dre legendás kiadója, a Death Row Records. A harmincadik születésnapját ünneplő lemezkiadó márciusban már megjelentetett egy adag NFT-t és ruhakollekciót, valamint újranyomta kazettára a legütősebb albumait.

A kiadó most egy Death Row Experience névre keresztelt interaktív, virtuális múzeummal jelentkezett, ami túlzás nélkül kötelező minden vérbeli rajongónak és hiphop történésznek – nosztalgiavonatra itt tudtok jegyet váltani.

A weboldalon bejárhatjuk a legendák csarnokát, megismerhetjük a kiadó történelmét, az élmény közben vadászhatunk összesen 30 easter eggre, korábban nem látott képekből álló galériát is böngészhetünk, vásárolhatunk limitált kiadású cuccokat és NFT-ket, és többek között feltölthetjük az évek során felhalmozott saját Death Row ereklyéink fotóit is – miközben a legütősebb bangerek pörögnek a háttérben.

A tulajdonképpen stílust és legendákat teremtő kiadónak köszönhetjük az USA nyugati partjáról származó gengszter rap és g-funk műfajok ikonikus albumait. Olyan arcok tolták a rímeket a kiadó égisze alatt, mint Snoop Dogg, 2Pac, Dr. Dre, vagy a MC Hammer.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Garfield, akit te Henry Rollins-ként ismersz

Shyne utazása: gengszterből politikus, avagy a legfurcsább raptörténet

Egyedül nem megy?! De!

Legendás groupie-k és megfigyelésük

Layerson, HRK, Baljós: beatek, rímek és az élet

A hiphop kecsesebb formája: női rap