Barion Pixel

Bréda Bia Top5 – Slágerek, melyek bárkit táncra perdítenek

Ötkert

2023.05.12.

1 perc

Bia évek óta erősíti az Ötkert csapatát és megtisztelőnek érzi, hogy ő a klub első női rezidense. Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, melyek azok a slágerek, amik mindig lázba hozzák a közönséget.

1. Farruko – Pepas
Igazi nyári sláger! Megjelent és végighasított a világon, azonnal toplistás lett. A mai napig szereti a közönség, az összes kéz a magasban van amikor megszólal.

2. Flo Rida feat. T-Pain – Low
Régebbi sláger, ami szerintem örökzöld marad. A legelső taktustól felismeri mindenki és indul is a sikítás, a referénben pedig a guggolás.

3. Eminem – Without Me
Eminem örök legenda! Amint felcsendülnek a dalai a tengerentúlra repítenek minket, felfcsapjuk a kezünket Mindenki rappel a tánctéren.

4. Vegedream – Ramanez la coupe á la maison
Ezt a francia tracket mindenki ismeri és torka szakadtából üvölti a focisták nevét, akik elhangzanak benne! LIBABŐR! Lefordítva a dal címe annyit tesz: ,,Hozzuk haza a kupát!”. 2018-ban jelent meg, miután a franciák megnyerték a labdarúgó-világbajnokságot. Ez az ünnepi hangulat és derű mindenkinek átjön a dal hallgatása közben.

5. Daddy Yankee – Gasolina
Forrósodik a hangulat, tekeredik a csípő! Mindenki a tánctérre! Ez az igazi, abszolút buliindító a csajoknál és srácoknál is egyaránt.

Ha szeretnél te is ilyen és ehhez hasonló Bréda Bia számokra tombolni, tekintsd meg programjainkat ITT!

A végére hoztunk nektek egy nyereményjátékot is! Írj az Ötkertnek üzenetben egy zeneszámot, ami Bréda Bia szerint igazán megmozgatja a közönséget.

NYEREMÉNY: 4 fős VIP asztal 1 üveg itallal!

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Deszkáról deszkákra: boardsport ikonok, akik a világot jelentő deszkákon sem jönnek zavarba

A Lou Pearlman-sztori: Backstreet Boys, NSYNC és nagyon sok lopott pénz

Amadou & Mariam – Ha vak vezet, a világ zene

Berghain – a négy fal között morajló hedonizmus

Képzelt riport egy nagy-britanniai fesztiválról