Barion Pixel

Hajnalig tartó bulik a Zsiráfban

4BRO

2022.08.05.

2 perc

Ejött a nyár legszebb, édesbús hónapja és ezt Budapesten kell töltened. Egy percig se búsulj! Várnak a hullócsillagok és a hajnalig tartó, szabadtéri bulik az Eiffel téren.

Lassan ért meg ez a pillanat, de most itt van. A Zsiráf megérkezett abba a stádiumba, amikor a klasszikus kerthelyiség este átváltozik egy szórakozóhellyé. Alul a pult előtt vár a tánctér, felül a hangulatos VIP terasz bottle service-el. A teraszról belátod a táncteret, illetve az egész Eiffel teret, ahova jobb ha asztalt foglalsz, ha ilyen terveid vannak.

A bulik ingyenesek csütörtöktől szombatig a megszokott minőségben,
csak egy teljesen más klub hangulatú miliőben.

A város méltán egyik legnépszerűbb alapozóhelye tovább csavarja a koncepciót és most már bulizhatsz is a Zsiráfból megszokott arcokkal. Ha volt mikor arra vágytál, hogy bárcsak ne zárna be olyan korán a hely, akkor ez az a hír amire vártál, mert ezentúl bulizhatsz hajnalig!

Mostantól nem az alapozásról szól a hely, hanem a hangulatról, amit áraszt. Nappal a város klasszikus kerthelyisége, éjszaka egy különleges open-air parti hely. Este kilencre pont átérsz a Zsiráfba és táncolhatsz reggel négyig. Egy perccel sem kell előbb hazaérned, mint amikor szeretnéd. Nagy vonalakban ezt ajánljuk mostantól a jó idők végéig! Menő DJ-k, remek fény és hangtechnika, hideg italok! Csütörtökön R’n’B és a hiphop. Pénteken a 2000-es évek zenéjét keverik a lábad alá. Szombaton tech house ütemek, ami – higgyétek el- nagyon működik a téren. De akármire is szeretsz táncolni a Zsiráf most nyitott rád és vár téged az Eiffel téren!

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Garfield, akit te Henry Rollins-ként ismersz

Killafornia, Murder Mountain: a füves hegyek rejtélye

Michael Jordan tizenkettesben

Slinkachu: nagy dolgok a kis világban

Shyne utazása: gengszterből politikus, avagy a legfurcsább raptörténet

Alien Workshop: UFO-k Ohióból