Barion Pixel

Így nyomják az általános iskolások egy death metál koncerten

Marton Kamilla

2021.07.08.

1 perc

Ki gondolta volna, hogy egy death metál koncert is lehet aranyos? Ezek a kanadai általános iskolás gyerekek imádták, ahogy a zenetanáruk bandája, az Obvurt előttük zúz.

Philippe Drouin 2016-ban egy autóbaleset során olyan sérülést szenvedett, ami miatt nem tudott többé a jobb kezével gitározni. Míg mások ezen a ponton feladták volna, Drouin inkább megtanult bal kézzel gitározni, melyben a legendás Michael Angelo Batio is hatalmas motivációt nyújtott számára, Batio ugyanis bármely szögből képes szaggatni az ikonikus négynyakú gitárján – írja a Loudwire.

Drouin három évig minden nap négy órát gyakorolt, hogy elérje azt a szintet balkezesen, mint amit a balesete előtt, jobbkezesen tudott. Hogy megünnepeljék ezt a fantasztikus teljesítményt, két héttel ezelőtt a Saint-Albert-Le-Grand általános iskolában, ahol Drouin zenetanárként dolgozik megtartották az első koncertjüket a baleset óta.

A koncert felvételén látszik, hogy a gyerekek nagyon élték a hörgős death metált, és a zenére ugráltak, headbangeltek, de volt olyan is, aki a Forntine Floss táncát nyomta.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Eddie Vedder belső utazása és a Pearl Jam öröksége

DJ Muggs, a beatek ura

Kérdezz-felelek a festővel és a halottal

Blood of Abraham, a zsidó rap-csapat Eazy-E védőszárnyai alatt

A nagy punkkorszak kisemberei

Jack a Black mögött. A zenész, aki színészként lett híres