Barion Pixel

Jövőre koncertezik előszőr Magyarországon Poppy

Halusitz Hajnalka

2021.08.03.

1 perc

A New Beat és Dürerkert szervezésében nálunk is megejt egy koncertet az amerikai „bizarr” Youtuber énekesnő, Poppy. A Fluxtour keretein belül februárban beveszi az Akvárium Klub színpadát szeptemberben megjelenő Flux című albumával, egyelőre nem tudni melyik előzenekar társaságában.

Poppy egy Youtube – jelenség (ha hívhatjuk így), akiről korábban olyan összeesküvés elméletek is elterjedtek, hogy az előadó talán nem is ember. Több mint 1 millió követővel rendelkező bizarr és markáns stílusú videóinak köszönhetően mára a gyakorlatilag semmiből álló pár perces szenzációs videók készítéséből hatalmas rajongótáborral rendelkező énekesnővé vált.

A nagy áttörés számára 2015 hozta el, amikor leszerződött az Island Records-szal, majd kiadta debütáló dalait az „Everybody Wants to Poppy” és a „Lowlife” című szerzeményt, innentől kezdve karrierje egyenesen ívelt felfelé.

Poppy előszeretettel dolgozik más előadókkal és különböző műfajok keverésével. Csinált közös számot többek között a FEVER333 zenekarral és Grimes-szal, de turnézott a Bring Me The Horizon és a Sleeping With Sirens oldalán is. Erről tanúskodik a 2020-ban kiadott I Disagree című albuma is, ahol a legnyálasabb pop zene és heavy metal hangzás keveredik egymással.

A Nicki Swift Youtube csatorna egy minden igényt kielégítő videót is készített arról, hogy mit érdemes tudni Poppy életéről és karrierjéről:

A várva várt magyarországi koncert 2022.02.06-án lesz, a jegyértékesítés pénteken 10 órától indul.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Az igazi rocknagyi: Cordell Jackson

Chopper rap: gyorsabb a gondolatnál

Magyar punkok, akik bevették a világot

Ki a legjobb MC? Minden idők legjobb rapperei

DJ Premier plánban

Az Alchemist-sztori: az alkimista, aki azon kísérletezik, hogy önmaga legjobb verziója legyen