Barion Pixel

LEGO® CON IS COMING: online fesztivált rendez az építőjátékok atyja

Halusitz Hajnalka

2021.06.02.

1 perc

A LEGO® Group hatalmas hírrel indította a napot: hivatalosan is bejelentette első, élő LEGO CON-ját!

A Twitteren bejelentett 2 órás online eseményt a Dániában található LEGO®-házban rendezik meg, azzal a céllal, hogy az építők és rajongók összegyűljenek egy kicsit szórakozni. Lesz minden, ami szem szájnak ingere: exkluzív, új készletek bejelentése, betekintés a kulisszák mögé, különleges vendégek, kérdezz-felelek, és még soha ki nem próbált építési kísérletek.

A rajongók örömére, a LEGO® Star Wars-tól a LEGO® Harry Potterig minden feltűnik majd az élő közvetítésben, többek között olyan kollaborációk is, mint a Super Mario, a Minecraft és a Ninjago.

Az eseménynek nem csak bemutató, hanem szórakoztató része is lesz interaktív formában, ahol a rajongók a műsor során megoszthatják saját építményeiket, és kapcsolatba léphetnek az építőközösség más tagjaival. A résztvevők ugyanakkor szavazhatnak is a nekik legjobban tetsző építményre.

Az ingyenes rendezvényt élőben közvetítik június 26-án, amerikai idő szerint 12 órakor.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Életre kelt művészet, avagy a reklámozás artisztikája

Hogy kerül a majom a gördeszkára?

A rém és az álom nagymestere: H.P. Lovecraft

A szavak erejének legyőzése Raphaelle Macaronnal

Ang Rita – hordárból legenda. Igazságot a serpáknak!

1UP! Egy név mindenek felett