Barion Pixel

Limitált kiadású Notorious B.I.G. témájú söröket készített a Budweiser

Marton Kamilla

2021.07.19.

1 perc

Notorious B.I.G előtt tiszteleg a Budweiser és a Christopher Wallace Estate egy közös exkluzív promóció keretében, melyben Biggie témájú sörösdobozokat és ruhákat dobtak piacra.

A sörösdobozok dizájnját Biggie legendás hip-hop karrierje ihlette, így a grafika középpontjában természetesen ő látható. Körülötte olvashatók a King of New York és a Brooklyn’s Finest feliratok, és a Budweiser ikonikus King of Beer szlogenét is lecserélték Representing BK to the fullestre, ami egy idézet Biggie Unbelievable című számából.

A limitált kiadású sörök július 14-e óta elérhetőek kizárólag New Yorkban. A merchandise többi része tartalmaz pólókat, pulcsikat és nadrágokat, melyeket ezen a linken tudtok megnézni.

Megtiszteltetés számomra, hogy egy olyan márka, mint a Budweiser így ünnepli a fiamat. Christopher öröksége és brandje rendkívül fontos nekem és a családomnak, és szerintem neki is nagyon tetszene, hogy egy ilyen ikonikus sörmárka dobozán állítottak neki emléket” – nyilatkozta Voletta Wallace, Biggie édesanyja.

A Budweiser egy élő Biggie emlékkoncertre is készül a Prospect Park Bandshellben augusztus 19-én, ahol többek között Busta Rhymes, Lil Kim, The Lox és DJ StephCakes is fellép majd – írja a Complex.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Garfield, akit te Henry Rollins-ként ismersz

Shyne utazása: gengszterből politikus, avagy a legfurcsább raptörténet

Egyedül nem megy?! De!

Legendás groupie-k és megfigyelésük

Layerson, HRK, Baljós: beatek, rímek és az élet

A hiphop kecsesebb formája: női rap