Barion Pixel

Matinépe, avagy a barátságos nappali szórakozás közössége

Kosztolánszki Krisztián

2023.05.02.

0.3 perc

Május első hétvégéjén indítja 12-ik szezonját a CityMatiné, a város egyik legkedveltebb nappali partisorozata. Évről évre az első tánc jelzi, hogy itt az idő elbúcsúztatni a tavaszt és ezzel együtt üdvözölni a melegebb évszakot. Mindig más-más helyszín ad otthont a mini egynapos fesztiválnak, ügyelve a természethez való szoros kötődésre.

Idén sem lesz ez másképpen, ugyanis a „rituálét” a Hajógyári szigeten rendezik. Mezejét két oldalról folyó víz fogja közre, száraz területeit pedig növényzet borítja. Itt táncol, játszik, heverészik a matinépe, vagy éppen egy fa alatt falatozgat, ha úgy tartja kedve. Az esemény rezidensei és a vendégelőadók segítik fokozni a hangulatot és átringatni a mulatozókat a nyárba.

Az esemény előtt hoztunk nektek egy nyereményjátékot is! Keress az alábbi két képen legalább 1 különbséget, írd le a megoldást a CityMatiné facebook oldalának üzenetben és nyerj egy páros backstage belépőt a hétvégi rendezvényre!

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Eddie Vedder belső utazása és a Pearl Jam öröksége

DJ Muggs, a beatek ura

Kérdezz-felelek a festővel és a halottal

Blood of Abraham, a zsidó rap-csapat Eazy-E védőszárnyai alatt

A nagy punkkorszak kisemberei

Jack a Black mögött. A zenész, aki színészként lett híres