Barion Pixel

Megjelent Benedict Cumberbatch kamu Morrissey-jének száma a Simpsonsból

Pál Attila Márk

2021.05.20.

0.5 perc

A Simpsons 32. évadának Panic on the streets of Springfield című epizódjában Benedict Cumberbatch vendégszerepelt, aki a meglehetősen megosztó angol énekes, Morrissey-t parodizálta a rajzfilmben Quilloughby-nak nevezett karakterével.

A cselekmény szerint Lisa teljesen belebolondul egy Snuffs nevű bandába és annak frontemberébe, Quilloughby-ba (aki megjelenésével is egyértelműen tovább gyúrja az egyenlőséget a karakter és Morrissey között) ám a nagy találkozás után rögtön ki is ábrándul belőle szélsőséges nézetei miatt.

Az áprilisban adásba kerülő epizódban egy duettet is előad Cumberbatch és Lisa, aminek a napokban megjelent a teljes változata, amit Morrissey-rajongástól függetlenül ajánlunk mindenkinek, hiszen meglehetősen kiválóra sikeredett.

A szinte nyíltan rasszista, bevándorlásellenes és szélsőjobboldali hangokat támogató Morrissey egyébként felháborodott az őt ért vicceskedő támadásokon és egy kiadós pereskedést is kilátásba helyezett, azonban erre állítása szerint nincs elegendő pénze.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Chopper rap: gyorsabb a gondolatnál

Magyar punkok, akik bevették a világot

Ki a legjobb MC? Minden idők legjobb rapperei

DJ Premier plánban

Az Alchemist-sztori: az alkimista, aki azon kísérletezik, hogy önmaga legjobb verziója legyen

Elfeledett kincsek: The Baby Huey Story