Barion Pixel

Punkrock supergroup alakult a Suicidal Tendencies, a Rancid, és a Pennywise tagjaival

Pál Attila Márk

2021.05.20.

0.5 perc

Megjelent a kaliforniai punkrock supergroup, a The Crew első száma One Voice címmel. A zenekart a Rancid, a Suicidal Tendencies, valamint a Pennywise tagjai alkotják – név szerint Tim Armstrong (Rancid), Matt Freeman (Rancid), Mike Muir (Suicidal Tendencies), Fletcher Dragge (Pennywise), valamint Byron McMackin (Pennywise).

Első számuk a 90-es évek legendás punkkiadójánál, a Bad Religionben gitározó Brett Gurewitz által alapított Epitaph-nál jelent meg. A megjelenéssel két legyet ütnek egycsapásra srácok, hiszen a bemutatkozás mellett egy jó ügyet is támogatnak.

A megjelenéssel egyidejűleg bemutatott merch cuccok (póló, bemutatkozó LP) értékesítésével a Musack elnevezésű alapítványt támogatják, ami a zene szeretetével kíván hangot adni és helyes irányt mutatni a fiataloknak.

A One Voice egyébként instant klasszikus, első hallásra olyan mintha egy elfeledett Rancid, vagy Pennywise demó került volna elő a padlásról. Az eltéveszthetetlen stílusjegyeken túl a hangulatra sem lehet lehet panasz, egy igazi középtempós, csordavokálos, kicsit streetpunkos, feelgood-nóta benyomását kelti. Érdemes meghallgatni!

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Chopper rap: gyorsabb a gondolatnál

Magyar punkok, akik bevették a világot

Ki a legjobb MC? Minden idők legjobb rapperei

DJ Premier plánban

Az Alchemist-sztori: az alkimista, aki azon kísérletezik, hogy önmaga legjobb verziója legyen

Elfeledett kincsek: The Baby Huey Story