Barion Pixel

Szórakozóipar ON

Sobek

2021.05.07.

0.5 perc

Úgy tűnik a vakcinációk (azok az országok, ahol jól halad az oltási program) az előrejelzéseknél gyorsabban nyitják a tánctereket és adnak lehetőséget újra a nagyobb rendezvényeknek, összejöveteleknek. Izraelben már több, mint egy hónapja megy a szeletelés elsősorban kültéri bulikban, és egyelőre úgy tűnik nem lesz szükség újabb zárásokra

Az Egyesült Államokban Miami be sem zárt, a legendás Space Club által vitt Space Park-ban óriási fesztivál van minden hétvégén, Austinban még óvatosabb a nyitás, Los Angeles-ben viszont már szintén nagyobb menetek vannak több ezres létszámmal, New York pedig hamarosan indul. A nyitásokhoz az európai kontinens több nagy létszámú tesztrendezvénnyel járult hozzá (Amszterdam,Barcelona, …), júniusban csökkentett üzemmódban nyit Ibiza, Angliában 3000 fős warehouse buli is volt Liverpoolban ami precedenst, és jó alapot teremthet a közelgő nyári szezonhoz.

A hírek ígéretesek, a hazai kisebb fesztiválokat egyre inkább úgy tűnik, hogy meg lehet majd tartani, addig is a teraszokon már USB csőre töltve tüzelnek a djk Budapesten és más városokban is. Fingers Crossed!

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Garfield, akit te Henry Rollins-ként ismersz

Shyne utazása: gengszterből politikus, avagy a legfurcsább raptörténet

Egyedül nem megy?! De!

Legendás groupie-k és megfigyelésük

Layerson, HRK, Baljós: beatek, rímek és az élet

A hiphop kecsesebb formája: női rap