Barion Pixel

Több mint 1 millió dollárnyi adomány gyűlt össze a Balenciaga és a Yeezy DMX tribute pólójából

Marton Kamilla

2021.04.27.

0.5 perc

Április 24-én jelent meg a váratlan kollaboráció, melyben a Balenciaga és a Yeezy fogott össze, hogy megemlékezzenek DMX-ről, aki idén április 9-én hunyt el drogtúladagolásban. A pólókból befolyt bevételt a néhai rapper családjának adományozzák.

A pólót a Demna Gvasalia által vezetett Balenciaga tervezte, a kollabot pedig Kanye West márkája kezdeményezte. A különleges darabot a megjelenés napján 200 dollárért lehetett beszerezni, és 24 órán belül el is kapkodták az összeset.
A rapper halála megrendítette a hiphop világot, a temetésén pedig részt vett többek között Kanye West, Nas, Lil Kim, Swizz Beatz és Alicia Keys is.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Garfield, akit te Henry Rollins-ként ismersz

Killafornia, Murder Mountain: a füves hegyek rejtélye

Michael Jordan tizenkettesben

Slinkachu: nagy dolgok a kis világban

Shyne utazása: gengszterből politikus, avagy a legfurcsább raptörténet

Alien Workshop: UFO-k Ohióból