Barion Pixel

Travis Scott az USA legnagyobb hatású influenszere

Halusitz Hajnalka

2021.08.28.

2 perc

Az amerikai Complex magazin felmérése Travis Scott-ot hozta ki a legbefolyásosabb embernek Amerikában a megkérdezett fiatalok körében.

A „kisvárosi hős vibe” vagy a „Kardashian-Jenner hatás” miatt, de Travis méltán nyerte el a befolyásos jelzőt a válaszolók szerint. La Flame közel 10 éve építgeti karrierjét, ami nem csak a zenélésből áll. Számos olyan indok látott napvilágot, amiért a fiatalok őt jelölték az első helyre.

„Azzal működik együtt, amit szeret. Átjön a szenvedély.” – írta egy válaszadó.

Mattel, Nike, Fortnite csak néhány márka (és videójáték) azok közül, akikkel Travis az elmúlt évben kollaborált. 2020-ban a Forbes magazin szerint a rapper 100 millió dollárt szedett össze különböző partnerkapcsolatokból.

Olyan termékekhez adta nevét és arcát, amiről köztudott, hogy a zenész is szereti. Vegyük például az exkluzív McDonald’s kollaborációt, ahol az étteremben külön menüt és a Cactus Jack oldalán mercheket is árultak a zenész neve alatt.

A kortárs divat világára elég nagy befolyása van, amit felvesz/reklámoz azt gyakorlatilag elkapkodják a boltokban. A Hypebeast a napokban arról cikkezett, hogy egy rajongó a szó szoros értelmében meg akarta venni a nemrég bejelentett Fragment x Air Jordan 1 és Travis Scott kollaborációjának cipőjét a lábáról.

Mindamellett, hogy friss zenéi a slágerlista tetejére repítik és koncertjein felrobbantja a színpadot, magánéletében is alakulgattak a dolgok.
Ott van a barátnője és kislányának édesanya, az igencsak nagy médiabefolyással bíró Kylie Jenner, akivel egy kisebb szünet után újra egy párt alkotnak.
Az influenszer-üzletasszonyt a világon szinte mindenki ismeri és többségében szeretik, így érthető, hogy a válaszadók szerint ő is fontos szempont. Kislányuk, a 3 éves Stormi szintén közönség kedvenc, ha pedig igazak a hírek, a pár nemsokára újabb gyerekáldás elé nézhet, Stormi pedig nagytesó lesz!

A felmérés kapcsán egyelőre nem tisztázott, hogy résztvevő 18-34 éves fiatalok közül a többség alapból rajongott-e a rapperért, mert így az elfogultságuk komoly hatással lehetett a végeredményre, vagy valóban Travis Scott a legbefolyásosabb a fiatalok kötében.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Garfield, akit te Henry Rollins-ként ismersz

Shyne utazása: gengszterből politikus, avagy a legfurcsább raptörténet

Egyedül nem megy?! De!

Legendás groupie-k és megfigyelésük

Layerson, HRK, Baljós: beatek, rímek és az élet

A hiphop kecsesebb formája: női rap