Barion Pixel

Új énekessel tért vissza az Ignite

Halusitz Hajnalka

2021.09.18.

2 perc

A zenekar korábban Instagramon jelentette be, hogy exfrontemberük, Téglás Zoli helyét nemsokára egy új énekes tölti be, aki – mint kiderült – nem más, mint Eli Santana.

„Egy fejezet, egy új hang, ebben az évben, a hamuból felemelkedik” – írják a bejegyzésben, amihez egy rövid és rejtélyes klipet is mellékelt a banda, ám ma ledobták a bombát és felfedték Eli Santana kilétét, aki a méltán híres kaliforniai hardcore zenekart felemeli hamvaiból, amiről Brett Rasmussen basszusgitáros így nyilatkozott:

„Az az energia és pozitív kisugárzás, amit Eli képviselt a stúdióban ránk is átragadt.
Olyan volt mindannyiunknak, mint a friss levegő és emlékeztettet minket azokra az időkre,
mikor elkezdtük a zenekart. Alig várom, hogy ezeket a dalokat a turnén is eljátsszuk.”

Az új kislemez 2 új számmal, Anti-Complicity Anthem néven jelent meg ma délelőtt, majd később a zenekar Instára egy rövid előzetes videót is posztolt, a bejegyzésben pedig leleplezték énekesük kilétét.

Eli Santana Incite gitárosaként is ismert, de olyan zenekarokban is feltűnt, mint a Holy Grail és a Huntress. Gitáros és énekes karrierje mellett színészi tehetséget is próbára tette a Westworld és az Ulysses Coyote című sorozatban is.

A zenekar azóta nem adott ki új dalt, hogy Téglás Zoli 2019 végén bejelentette, 25 év után kiszáll az Ignite zenekar mindennapjaiból, és figyelmét „az állatok mentésére, filmekre és egyéb zenei utazásokra” fordítja, így tervei szerint hamarosan új néven jelentkezik zenekarával az eddig Zoli Bandként ismert együttessel – derül ki az Index korábbi interjújából.

A zenekar visszatérésének hírét a rajongók örömmel fogadták, és tűkön ülve várják a további új dalokat és a turnédátumokat!

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Garfield, akit te Henry Rollins-ként ismersz

Shyne utazása: gengszterből politikus, avagy a legfurcsább raptörténet

Egyedül nem megy?! De!

Legendás groupie-k és megfigyelésük

Layerson, HRK, Baljós: beatek, rímek és az élet

A hiphop kecsesebb formája: női rap