Barion Pixel

A csőlátás vége

Sobek

2021.05.05.

0.5 perc

Az általunk is ajánlott, 4 év alatt 5 albumot, és számtalan remixet, singlet összekalapáló holland Tunnelvisions duó bejelentette, hogy külön folytatják zenei karrierjüket.

Így már leesett nekünk is, miért End Of Time volt az utolsó megjelenés címe, és miért láttuk őket külön bütykölni a vasakat az utóbbi időszakban. A jelek szerint Milio marad a progresszív house-os és utazósabb hangzásnál, Coloray pedig folytatja az általa életre hívott Intercept kiadó és alkotói közösség menedzselését az NFT készítés, és hamarosan megjelenő albuma promotálása mellett. Bízzunk benne, hogy összetereli még őket az élet, nagy zenéket és sok jó vibeot kaptunk tőlük.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Magyar punkok, akik bevették a világot

Ki a legjobb MC? Minden idők legjobb rapperei

DJ Premier plánban

Az Alchemist-sztori: az alkimista, aki azon kísérletezik, hogy önmaga legjobb verziója legyen

Elfeledett kincsek: The Baby Huey Story

Nujabes: szürke eminenciás a színes zenék mögött