Barion Pixel

A csőlátás vége

Sobek

2021.05.05.

0.5 perc

Az általunk is ajánlott, 4 év alatt 5 albumot, és számtalan remixet, singlet összekalapáló holland Tunnelvisions duó bejelentette, hogy külön folytatják zenei karrierjüket.

Így már leesett nekünk is, miért End Of Time volt az utolsó megjelenés címe, és miért láttuk őket külön bütykölni a vasakat az utóbbi időszakban. A jelek szerint Milio marad a progresszív house-os és utazósabb hangzásnál, Coloray pedig folytatja az általa életre hívott Intercept kiadó és alkotói közösség menedzselését az NFT készítés, és hamarosan megjelenő albuma promotálása mellett. Bízzunk benne, hogy összetereli még őket az élet, nagy zenéket és sok jó vibeot kaptunk tőlük.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Garfield, akit te Henry Rollins-ként ismersz

Shyne utazása: gengszterből politikus, avagy a legfurcsább raptörténet

Egyedül nem megy?! De!

Legendás groupie-k és megfigyelésük

Layerson, HRK, Baljós: beatek, rímek és az élet

A hiphop kecsesebb formája: női rap