Barion Pixel

Gyilkosságért letartóztatták az EA Skate játékok sztárját

Pál Attila Márk

2021.08.02.

1 perc

Egy chicagói balhé után emberölés vádjával letartóztatták a 2000-es évek egyik legnépszerűbb gördeszkásának számító Terry Kennedy-t, aki minden bizonnyal egykori barátjával végzett egy dulakodást követően – írja a TMZ.

Kennedy-t eredetileg garázdaság miatt vették őrizetbe, de a Cook megyei orvosszakértő a TMZ-nek megerősítette a hírt, hogy a gördeszkás áldozata, Josiah Kassahun szombaton belehalt koponyasérülésébe. Arról egyelőre nem érkeztek hírek, hogy mi okozta a konfliktust a 36 éves gördeszkás és 23 éves áldozata között, akit mint a közösségi médiás posztjaiból kiderült, már korábbról is ismert TK.

A támadást követően Kennedy az őt előállító rendőröket is megfenyegette, hogy megöli egyikőjüket. Az előzetes letartóztatásban lévő deszkás 100.000 dollár óvadék ellenében szabadulhatna, de így, hogy mostmár gyilkosságért is felelnie kell ez nagy valószínűséggel sokkal magasabb összegre emelkedik.

A 36 éves Terry Kennedy-t a Baker 3 című gördeszkás videóban nyújtott alakítása utána kapta fel a deszkás közösség. Ennek köszönhetően bekerült a Pharrel Williams vezette Ice Cream csapatba, Rob Dyrdek Fantasy Factory-jába és Street League-jébe is. TK korábban rapkarrierrel is próbálkozott, de ott nem sikerült olyan átütő sikereket elérnie, mint a gördeszkázásban.

Terry Kennedy és Josiah Kassahun
Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Jay Adams: az OG definíciója

Gördeszka mindhalálig: Judi Oyama

„Azért a víz az úr!” – a Laird Hamilton-sztori

Az amerikai foci véres hőskora

Peter Freuchen – a viking Indiana Jones

A filléres krúzolás öröme