Barion Pixel

Milánóban nyílik a legújabb Supreme üzlet

Pál Attila Márk

2021.05.04.

1 perc

A streetwear-őrültek nagy örömére tovább rövidült a táv Magyarország és a legközelebbi Supreme bolt között, május 6-tól ugyanis csupán másfél órára Budapesttől, a milánói Corso Garibaldi 20. szám előtt is sorakozhatunk a legújabb dropokért.

Bármennyire is meglepő, de eddig pont a divatvilág fővárosa, Milánó maradt ki eddig a Supreme szórásából. A boltnyitás híre már 2019-ben felmerült, azonban egészen mostanáig várni kellett a konkrétumokig.
A csúszásban nagy valószínűséggel közrejátszott a cég óriáspere a „legális hamisítványokat” gyártó Supreme Italia és Supreme Spain ellen, melyet az első körben elvesztett, majd mégis megnyert a tavaly év vége óta már a VF Corporationhöz tartozó utcai luxusmárka.

A per következtében bezúztak nagyjából 120.000 Supreme hamisítvány terméket, így zöld utat kapott a milánói projekt (ami egyébként a 13. üzlete lett James Jebbia cégének), amit természetesen nem más teaselt elsőként, mint a Supreme gördeszkás részlegének esztétikai vezetője, William Strobeck, aki a város legismertebb deszkás spotjáról, a Milano Centrale-ról jelentkezett be egy coming soon klippel.

Szóval nem maradt más, mint élesíteni a 3500 forintos fapados jegyeket, a védettséget igazoló igazolványt, valamint a hordozható Supreme rendezői székünket, és néhány nap múlva kezdődhet is a küzdelem a leghájpabb cuccokért!

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Summer of Soul: a fekete Woodstock

Rúzs és síléc a sarkvidéken

Scavengers Reign: élni és élősködni hagyni

Szándékosan véletlen: szürreális Budapest Varga Balázs képein

Bob Dylan: A Modern Dal filozófiája

Vhils, a vakolatvandál