Barion Pixel

Nyjah Huston bemutatta saját márkáját

Pál Attila Márk

2021.06.28.

1 perc

Lerántotta a leplet legújabb projektjéről minden idők legeredményesebb versenydeszkása, Nyjah Huston. Az amerikai gördeszkás saját gördeszkás céget alapított Disorder néven.

A még mindig csak 26 éves amerikai gördeszkás idén januárban kavarta fel egy picit a koronavírus következtében leült gördeszkázás állóvizét, miután bejelentette, hogy 19 év után elhagyja az Element Skateboards istállóját. Igaz, hogy időközben megjelent a legújabb pro cipője a Nike SB-nél, de az olimpia esélyes deszkás új lapszponzoráról semmi hír nem érkezett egészen mostanáig.

Június 25-én ugyanis, szinte a semmiből ismét ledobta a bombát Nyjah és 100 darabra
limitált első szériájával bemutatta a Disorder néven futó gördeszka márkáját.

A cégről részleteket nem nagyon tudni, a már említett első 100 – egyébként dedikált – PS Stix által gyártott lap rögtön elpörgött, és egyelőre még semmi hír a többi termékről.

A launch-csal egyidőben debütált a weboldalt, egy Instagram és egy kisvideó is. Az about rész leírása alapján Nyjah egy különc, core márkának szánja a Disordert. Ami ha azt vesszük igaz is, hiszen a promófilmben egymagában gyúr és motorozik (az egyébként parádés trükkök mellett), ami egészen szokatlan egy ilyen nagyszabású projekt esetében – és itt most nem feltétlenül az edzésre és kétkerekezésre gondolunk, hanem sokkal inkább arra, hogy nem villantott nagy igazolásokat a team menüpont alatt.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Ang Rita – hordárból legenda. Igazságot a serpáknak!

Michael Jordan tizenkettesben

Ryan Sheckler és a siker ára

Karnyújtásnyira a nagy fehértől

Rodney Mullen – Az ember, aki újra feltalálta a gördeszkát

Végtisztesség a felhők felett