Barion Pixel

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Murdy, a profi gördeszkás kutya

Pál Attila Márk

2021.08.23.

1 perc

Szomorú hír rázta meg a gördeszkás közösséget az elmúlt hétvégén, váratlanul elhunyt ugyanis a deszkások kedvenc négylábúja, Murdy a kutya – adta hírül gazdája és legjobb barátja, Beagle nyomán a The Berrics.

Murdy kapcsán a legérdekesebb tény, hogy esetében nem egy kínos, állatkínzás gyanús cirkuszi produkcióról van szó, hiszen a kistermetű állat végigturnézta a legütősebb, legemlékezetesebb Baker, Shake Junt, vagy éppen Deathwish film tripeket köszönhetően annak, hogy gazdája nem más mint Beagle, a Baker Boys Distribution állandó kamerása, akinek többek között olyan videókat is köszönhetünk mint a Baker3.

A hardcore deszkásokkal lógásnak meg is lett az eredménye, Murdy szépen lassan egy rakás – négylábú állatokhoz képest – ütős trükköt sajátított el az őt befogadó és végtelenül imádó közeg által. Lépcsőkön gurult le, 50-50-ket csúszott, de még az íveken is egészen otthonosan érezte magát a karrierje során.

Murdy ráadásul tényleg nem egy szenzációhajhász produkcióként bukkant fel. A saját Instagrammal rendelkező ebnek több videója jelent meg, köztük többek között a Thrasheren is, de 2015 óta többször is szerepelt például a The Berrics hasábjain is, sőt még egy saját nevével ellátott profi gördeszkalappal is megajándékozta őt a Shake Junt csapata.

Mint az Beagle-ék beszámolójából kiderül Murdy távozása mindenkit megrázott, annyira váratlanul történt. Az állat elpusztulásának hátterében valószínűleg fertőzés áll, amit egy valamiféle utcán a mancsába kerülő tárgy okozott.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Travis Pastrana 199 élete

A világ peremén lógva: A magányos alpinista legendája

Gabe Brooks tragédiája a mai napig az egyik legnagyobb kérdőjelet hagyta maga után a BMX törtenetében

Ross Edgley – a világ legfittebb embere?!

J. Grant Brittain, aki nemcsak művészetté, hanem egy életforma kifejezőeszközévé tette a gördeszkás fotózást

Amikor megfagy a pokol: Douglas Mawson túlélésért folytatott küzdelme az Antarktiszon