Barion Pixel

Honnan jönnek ezek a profikat is lazán alázó 10-12 éves gördeszkás kisgyerekek?

Pál Attila Márk

2021.05.25.

0.5 perc

A kérdés természetesen költői, ha egy kicsit elgondolkodunk rajta, akkor mindannyian lazán rávághatjuk, hogy az USA-ból és Japánból. Ha pedig egy kicsit pontosítani szeretnénk, akkor azt is mondhatnánk, hogy főként a Steve Berrra és Eric Koston tulajdonában álló Los Angeles-i Berricsből, ami egy külön videórovatot szentelt a korukat – és néhol a fizikát is – meghazudtoló szuperthetségeknek, és mint korábbi cikkünkből már tudjátok, hogy felbukkan egy újabb tíz éves zseni, mi azonnal hírt adunk róla.

A rovat legújabb sztárja Kristion Jordan, aki kicsivel több mint öt percben úgy szétrakja a pályát, hogy azt a legnagyobb profik is megirigyelnék. Kiforrott, felnőtt stílus, flip-in flip-out trükkök, nagyszerű trükk-kombinációk, és szuperlaza, magabiztos kivitelezés. Bele sem merünk gondolni, hogy mi lesz a srácból mondjuk csak öt év múlva…

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Ang Rita – hordárból legenda. Igazságot a serpáknak!

Michael Jordan tizenkettesben

Ryan Sheckler és a siker ára

Karnyújtásnyira a nagy fehértől

Rodney Mullen – Az ember, aki újra feltalálta a gördeszkát

Végtisztesség a felhők felett