Barion Pixel

Fegyverek szava a hanghullámok ellen. – Indul a Circoloco Records!

Sobek

2021.07.21.

1 perc

Alaposan megkavarta az állóvizet az öldöklős videójátékok egyik nagy királya Solomun, Dixon, a Tale Of Us és a Keinemusik csapat GTA-ba építésével.
A jelek szerint ez csupán egy hosszú barátság első állomása volt.

A Rockstar Games a nagy múltú ibizai party branddel közösen indított néhány hete lemezkiadót, ami az ütős (szó szerint) képi megjelenés mellett zenei kontent szempontjából is nehéztüzérséget jelent. Rampa Church című megúszós himnusza már a toplisták élén pózol a megjelenés óta, de nagyot megy Seth Troxler, Mano Le Tough és Dj Tennis is az első Circoloco kiadványon.

A Monday Dreamin’ című monstre válogatáshoz csatlakozott szinte minden jelentős DC10-ben is kedvelt house és techno előadó, ami a pletykák szerint egyáltalán nem véletlen; mivel a Rockstar-t alapító Sam Houser imád Ibizán bulizni, könnyen kapcsolta össze a kellemest a hasznossal új perspektívát nyitva mind a gamerek, mind az underground és mainstream között egyensúlyozó elektronikus előadók számára.

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Chopper rap: gyorsabb a gondolatnál

Magyar punkok, akik bevették a világot

Ki a legjobb MC? Minden idők legjobb rapperei

DJ Premier plánban

Az Alchemist-sztori: az alkimista, aki azon kísérletezik, hogy önmaga legjobb verziója legyen

Elfeledett kincsek: The Baby Huey Story