Barion Pixel

Vasreszelékes fagyival élesztené újjá a turizmust egy japán város

Pál Attila Márk

2021.05.04.

1 perc

Valóságos gourmet kuriózummal csábítaná vissza a turistákat a nehéziparban élen járó Cubame Szandzsó városa – számolt be róla a Hypebeast. A japán Niigata prefektúrában, nem meglepő módon Cubame és Szandzsó városa közt található ipari régió egy rá jellemző jelképpel, fémreszelékes fagyival kívánja megidézni a vasgyári hangulatot a turisták ízlelőbimbói

Sokaknak nem lesz egyszerű, de tény, hogy egy végtelenül izgalmas időszak vette kezdetét a turizmusban azzal, hogy az emberiségnek a vakcinákkal úgy ahogy, de sikerül felülkerekednie a Covid19 pandémián. A vírus okoszta bevételkiesés pótlására született meg „A szeretném megünnepelni Cubame Szandzsót!” kezdeményezés is, ami a vasfagyit is életre hívta. A közösség a szokatlan édesség megalkotásához egy fagyispecialistát, név szerint Jaszujuki Szakumát hívta segítségül, aki készséggel alkotta meg a tagadhatatlanul különlegesre sikerült édességcsodát.

Azok, akik kóstolták többnyire pozitív csalódásként élték meg az élményt. Úgy tűnik amennyire bizarr, annyira jó választás fémporral ízesíteni a fagyit, hiszen felettébb ízesnek, édesnek, valamint váratlanul jól működő kombinációnak írták le a fémfagyi-ízt a bátor jelentkezők. Ha egyébként véletlenül arrafelé járnál, akkor keresd a Gelateria Coco fagyizót, ahol csupán 3 dollár 70 centért, azaz nagyjából 1000 forintért magad is tehetsz vele egy próbát!

Tisztelt Olvasó!
A magazinnak szüksége van a segítségedre, támogass minket, hogy tovább működhessünk!

A 4BRO magazint azért hoztuk létre, hogy olyan egyedi és minőségi tartalmak születhessenek, amelyek értéket képviselnek és amik reményeink szerint benneteket is érdekelnek.

Az ilyen tartalomalkotás azonban időigényes és egyben költséges feladat, így ezen cikkek megszületéséhez rátok, olvasókra is szükség van.
A magazin működtetésére nagylelkű és folyamatos támogatásotok mellett vagyunk csak képesek. Kérjük, szállj be te is a finanszírozásunkba, adj akár egyszeri támogatást, vagy ha megteheted, legyél rendszeres támogatónk.

Amennyiben értékesnek érzed munkánkat, kérlek támogasd a szerkesztőséget a cikkek megosztásával.
Kapcsolódó cikkek

Gasztronómiainak kicsit sem nevezhető kalandozások az evőversenyek világában

Étkezési kulturális érdekességek

Az ország legfinomabb kenyere

A Botellón Terasz 4 napig közel hozza a Távol-Keletet

Kipróbáltuk a budai skybárt – nem csak sör mániásoknak

A spanyol gasztronómia szerelmesei készüljenek – Spanish Food Fiesta a Botellón Teraszon